Drak Kullen

Mamma är Etanaridge´s Bonemine By Obelix, Adiva
Pappa är EECH LVCH SEUCH SEVCH Anzantraz The Fifth Dimension, Greif
Valparna är födda 29/6-2017.
Det blev 7 Hanar och 4 tikar samt en änglahund.


Pappan är den helt underbara Greif.
Greif är född 2012-03, regnr SE22351/2012
Han är efter Djungelkattens Hawkridged Herkules och Anzantras Nansi Namibia.
HD A och ED 0. Han har genomfört BPH.


Greifs matte Paula beskriver Greif så här:

Greif har allt en hund ska ha. Han är snäll, lättsam, lugn och stabil men ändå full av energi när det väl händer något. Och så är han snygg också.

Vi åker på en hel del utställningar tillsammans men tränar även lydnad och har tävlat lite grann. Greif har otrolig arbetsglädje och attityd vilket gör träningen extra rolig. Dessutom är han alltid hungrig och jobbar gärna för att få en karamell.

Greif är en väldigt duktig spårhund och tog sitt viltspårschampionat efter tre raka förstapris. När jag jobbar på vardagarna är Greif hemma hos mina föräldrar tillsammans med min yngre RR hane Baxter. De busar gärna runt i trädgården tillsammans. I huset bor fyra katter som alla är Greifs kompisar. Får de tillfälle hjälps de gärna åt att tigga i köket.

Greif är också ofta med mig i stallet. Han älskar hästar! Försöker bjuda in dem till lek och delar med glädje ut kyssar. Något av det bästa Greif vet är att få hänga med sin helbror Wilco, de är ett riktigt radarpar och trivs verkligen tillsammans. Det är så härligt att se dem trivas så, riktig bromance

När vi inte ränner runt på roliga aktiviteter tycker Greif om att mysa i soffan hemma. Han vill gärna vara nära och är otroligt gosig. På natten sover han i sängen och får han inte ligga under täcket blir han inte nöjd.

Mamma Adiva

Mamma Adiva

Pappa Greif

Pappa Greif

11 små underverk

11 små underverk